مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام .خواستم بپرسم زنم الکی خودشو خودزنی کرده و از دادگاه حکم ضرب و جرح گرفت و فقط به دو قسمت از بدن (کشاله ران و آرنج دست) در حد کبودی اشاره و حدود دو میلیون دیه ازم گرفت آیا این حکم ایشان میتونه در دادخواست الزام به تمکین بنده تاثیر گذار بوده و الزام به تمکین بنده رد شود یا خیر چون در طول 8 سال زندگی اصلا من ایشان را کتک نزده ام ولی ایشان الکی برایم پرونده درست کرد تا بتونه دادخواست تمکینم رو رد کنه تو رو خدا زود جواب بدین مردم من از استرس

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر هیچ تاثیری نخواهد داشت به شرطی که در دادگاه لایحه دفاعیه حقوقی دقیق دفاع نمایید و ..