مشاوره حقوقی رایگان - تاکسی بابت دریافت هزینه دفن کفن مرحوم از وراث

سلام ، پدر بنده فوت کرده و من تمامی هزینه بیمارستان دفن کفن مراسم و بیمه خودرو مرحوم پدرم پرداخت کردم منزل پدرم در مزایده به فروش رفته فقط خودرو مانده من می توانم به جای هزینه ها خودرو را بردارم در ضمن وراث درخواست فروش خودرو را داده بودند و به خودرو دسترسی نداشتن و موفق نشده آیا من میتوانم مطالبه کنم بعد خودرو تاکسی به جای هزینه ها بردارم قیمت خودرو بیش از هزینه خرج کرده من نمیشه هزینه ها حدودا 45ملیون هست به وراث چند سال پیش بابت دریافت هزینه ها اظهارنامه دادم ولی آنها اهمیت ندادند

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید هزینه های خود را به صورت قانونی از اموال متوفی مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه هزینه به طرفیت همه وراث اقامه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هزینه کفن و دفن اموات از روی ارثیه داده خواهد شد اگر شما ان را شخصا پرداخته اید میتوانید با اطلاع بقیه وراث از سهم الارث بردارید و یا دادخواست مطالبه وجه دهید