مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

سلام من خانه ای را رهن کردم به مبلغ پنجاه میلیون زمان قرار داد مالک نبود قولنامه تنظیم شد من امضا کردم و پول پرداخت کردم و خانه را تحویل گرفتم چون امضا مالک نبود بابت ودیعه از بنگاه رسید گرفتم تا مالک بیاید میخواستم ببینم مشکلی برام پیش نمیاد لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

پاسخ ها :

اشکان نجمایی

جناب آقای اشکان نجمایی :

اگر مالک از وقوع اجاره اطلاعی نداشته باشد و نامبرده نماینده قانونی و یا قراردادی وی نباشد معامله مذکور غیر نافذ می باشد لذا مالک میتواند به تنفیذ یا عدم تنفیذ ان اقدام نماید.اگر تنفیذ نماید معامله به حیات خود ادامه خواهد داد