مشاوره حقوقی رایگان - هزینه و دستمزد وکیل

با سلام خدمت شما وکلای عزیز اینجانب با خواهرم بابت پرونده فسخ معامله با وکیل خودمان قرارداد بستیم 5 میلیون اول و15 درصداز منزل که بابتش شکایت کردیم حالا وکیل موفق شده وخانه را پس گرفته بااینکه ما قرار داد بستیم و راضی بودیم به این شرایط وامضاه کردیم حالا خواهرم وشوهرش به من میگن حق وکالت 8 درصد است وبیشتر نمیدن ولی من چون با وکیل حرف زدیم وطی کردیم میگم این درست نیست بنده خدا زحمت کشیده وخانه را پس گرفته حق وکیل باید 15 درصد بدیم از شیر مادر حلال تر است چون خیلی زحمت کشیده حالا به نظر شما خواهرم میگه شکایت میکنم به کانون وکلا ایا حرفش میرسه ولی من بهش گفتم من شکایت نمیکنم به نظر شما چطور این مسله را حل کنم که به حق وکیل اجهاف نشود ممنون از همکاریتون میشم

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

قرارداد امضا شده با وکیل معتبر است و طبق همان باید پرداخت شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما قرارداد خصوصی با وکیل منعقد کرده اید از شکایت نتیجه ای نخواهید گرفت بهتر است
با وکیل ، صحبت نمایید و توافق نمایید