مشاوره حقوقی رایگان - واریز اجاره به حساب خریدار جدید

سلام
موجر مدعی است آپارتمان مسکونی خود را واگذار کرده و از بنده درخواست کرده از این ماه مبلغ اجاره را به یک شماره کارت جدید که متعلق به خریدار جدید ملک هست واریز کنم. خود مالک هم در شهر دیگری ساکن هست و دسترسی جهت اخذ درخواست مکتوب وجود ندارد. آیا برای انجام درخواست ایشان تشریفات حقوقی خاصی ضروری است؟ یا اکتفا به پیام ایشان در تلگرام کافی می باشد. آیا ایشان می تواند بعدا مدعی عدم دریافت اجاره شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما مبلغ اجاره را فقط به حساب موجر واریز نمایید

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. بهتر است تا قبل از توافق کتبی اجاره را به حساب موجر واریز بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است حداقل پیامک تلفنی ارسال کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حتما نوشته با خط خودشان دریافت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید