مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه باطل شده فروش

با سلام
پدر من در سال 83 قطعه زمین تعاونی را بصورت قولنامه ای واگذار کردند و تا بحال این زمین چند دست چرخیده و هر بار پدر من بعنوان اولین موکل وکالت فروش امضا کرده اند چون در سیستم آن تعاونی نام پدر من بعنوان اولین مالک ثبت است. دو سال پیش پدر من فوت شدند و وکالت آخر باطل شده. بعلت واگذاری زمین بشکل قولنامه ای این ملک در انحصار ورثه وجود ندارد حالا آخرین صاحب زمین قصد فروش دارد و بعلت فوت پدرم وکالتش باطل شده و اصرار به امضای وراث دارد در حالیکه وراث نمیتوانند برای ملکی که وارثش نیستند و فروخته شده امضایی بدهند. چه کار میتوان برای این فرد انجام داد تا زمین را بفروشد؟ آیا اقرارنامه وراث به صحت وکالت پدر مرحوم انجام شدنی و قابل استناد برای معامله زمین میباشد؟ یا از طریق شورای حل اختلاف باید حکمی گرفته شود؟
با سپاس

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام از تنظیم وکالت مجدد خودداری بفرمایید. آخرین خریدار میتواند دادخواست لازم را مطرح کند و شما هم می‌توانید اقرار بفروش ملک توسط پدرتان بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مالک می تواند علیه وراث دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

بایستی طرح دعوی به طرفیت وراث بشود و وراث میتوانند اقرار رسمی به فروش ملک کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خریدار جدید باید دادخواست اثبات بیع و الزام به انتقال سند در تعاونی را به طرفیت فروشنده و همه ایادی قبل اقامه نماید
و شما نباید هیچ سندی را امضا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مالک می تواند علیه وراث دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد