مشاوره حقوقی رایگان - روش قانونی باردار شدن زن مطلقه بدون شوهر در ایران

سلام من یک زن 24 ساله مطلقه هستم و نمیخوام دیگ ازدواج کنم اما میخوام مادر بشم .
آیا در ایران امکان حاملگی زن مطلقه بدون شوهر با اسپرم اهدایی بصورت قانونی و شرعی وجود دارد یا خیر ؟
آیا روشی برای باردار شدن زن مطلقه بدون شوهر در ایران بصورت قانونی و شرعی وجود دارد یا خیر ؟
اگر وجود دارد لطفا راهنماییم کنید ..

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. وقت به خیر. امکان ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وجود ندارد
ولی تحت شرایطی می توانید به هدفتون برسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با مراکز اهدای اسپرم و یا مراکز درمانی در این خصوص مشورت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شرایط اهدای اسپرم را از مراکز مربوطه جویا شوید