مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

با سلام
پدر من در سال 65 در کرمانشاه دچار سانحه هوایی و موج انفجار شدند و مدارک بیمارستان که یک هفته بستری بودند و مدرک یگان که تایید کردند که مجروح شدند و عامل مجروحیت موج انفجار هست .

مدارک را بردیم بنیاد شهید که گفتند باید از کمیسیون 134 سپاه نامه بیارید دوباره که رفتیم کرمانشاه و کمیسیون پزشکی

کمیسیون پزشکی قبول نکردند و گفتند پرونده از یگان بیارید ولی فقط داخل یگان داخل سیستم فقط اسم و‌ فامیل پدرم رو زده و عامل مجروحیتم زده فقط همین یک نامه رو داشتیم
و چون پرونده نبود ک ببریم کمیسیون قبول نکرد
ممکنه راهنمایی کنید؟؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

عموما موارد مربوط به وقایع جنگی در کمیسیون های مربوطه در حوزه کاری نیروهای مسلح می باشد تنها راه ادامه پیگیری از بازرسی یگان مربوطه می باشد