مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

با سلام مدت 7 سال است که دچار بیماری صعب اللاج تومور ورم غده هیپییوفیز شده امواز جمله عوارض جانبی ان تار دید علاعم خفیف عصبی فشار خون بالا شدهام میخواستم بدانم از لحاظ سطح سلامت در چه طبقه ای در سطح سلامت قرار میگیرم و چه معافیتی به این جانب تعلق قرار میگیرد تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست معافیت پزشکی نمایید و مدارک پزشکی خود را ارائه بدهید تا در کمیسیون پزشکی بررسی بشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نظر کمسیون پزشکی دارد و کارشناسان مربوطه مشخص میکنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام کمیسیون پزشکی مربوطه باید موضوع را بررسی کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ در صلاحیت پزشک متخصص است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست معافیت پزشکی نمایید و مدارک پزشکی خود را ارائه بدهید تا در کمیسیون پزشکی بررسی بشود