مشاوره حقوقی رایگان - زمان وصول دیه توسط بیمه

با سلام. ضمن اینکه 25روز است بنده مدارک خود و حکم نهایی دادگاه را به بیمه وصول کرده ام. بعد از مراجعه 25 روزه به بنده گفته اند شاید 1 سال بابت بیمه ای که جرحی بوده منتظر به پرداخت باشم آیا درست است یا من باید اقداماتی انجام دهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر باید پرداخت بشه
از شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بیمه باید ظرف 20 روز پرداخت کنه.وگرنه خسارت بهش تعلق میگیره. همچنین باید دیه رو به نرخ روز بده.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام به بیمه مربوطه مراجعه ودر هرحال میتوانید از طریق اجرای احکام پیگیر باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید پرداخت نماید از اجرا حضوری پیگیر باشید