مشاوره حقوقی رایگان - 25 درصد ناجا و ده درصد کشوری بنیاد با18 سال خدمت

برج9 سال1399 کمیسیون بعد 8 مرحله تشنج و 12 بار کلا بشتری از ناحیه اعصاب و روان 5 کمیسوین و اخری هم سطح سه مثل همیشه گفت بازنشستگی ولی نفهمیدم با چند روز و استرس داشتم و از سطح 2 کتف راست هم پیچ و مهره و تیر خورده ام سال 88 تا الان. همش کمیسیون ولی الان بخوام بقول دکتر تهران گفت هر وقت تا 1401 برج9 معاف از همه چی بودم اعصابم 6 سال بیشتر اومد روش کلا از همه چی معاف شده ام الان بخوام برم گفت اعتراض بزنی هر وقت خواستی بیای بازنشستگی چون هم سطح 2 و جانبازی 3 تا کمیسیون به بالا و بنیاد شهید ده درصد هنوز ولی بخاطر مصرف دارو درست تا پارسال اضاف نشده اعصاب که ده درصد هستم ایا برم اعتراض بزنم با حفظ درجه و مزایا و سی روز بازنشستم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکتان بررسی شود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید