مشاوره حقوقی رایگان - استخدام و گزینش پسرم در ارگان های دولتی

من خانمی هستم که سال 92بااقایی در خانه ای بودیم ماه رمضان بوددرحال غذاخوردن که یکدفعه اومدن مارو به جرم رابطه گرفتن و ما بازداشت نشدیم ولی مارا بردن دادگاه و200 هزارتومان جریمه شدیم .ایا این برای استخدام شدن پسرم مشکل ساز میشه.. فقط میخوام بدونم برای استخدامش مشکلی پیش میاد یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای استخدام مشکلی پیش نمیاد
مگر استخدام سپاه و... باشد که ممکن است که مشکل پیش بیاد.

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. خیر مشکلی برا پسرتان ایجاد نمی‌شود

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

خیر ایجاد مشکل نمیکند مگر در مشاغل خاص

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام .خیر مشکلی ایجاد نمیشود مگر در موارد خاص

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر. مگر اینکه ارگان خاصی با حساسیتهای بیشتر باشد . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

سلام خیر پرونده اعضای خانواده اصولا ارتباطی به یکدیگر ندارد