مشاوره حقوقی رایگان - خسارت

سلام. من کارشناس بیمه هستم. یه بیمه بدنه در دفتر ما انجام شده الان که ماشین خسارت خورده و برگشته مشخص شده اشتباها یه ماشین دیگه بجای ماشین فعلی بیمه زده شده. البته نام بیمه شونده سوابق بیمه قبل همه چی درسته فقط تو سرچ اشتباها یه ماشین دیگه از همون نوع تو بیمه زده شده. لازم به ذکر است که تصاویر بیمه بدنه به درستی ثبت شده. الان بیمه قبول دار نیست. چه باید کرد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با ارایه مدارک به مرجع قضایی رسیدگی کننده مراجعه کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طبیعتا باید مشخصات بیمه گر وبیمه گذار مشخص باشد درغیراینصورت بیمه تکلیفی ندارد