مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین

با سلام من سه شنبه 96/11/24 قبل تصادفی داشتم با یه خودرو و به دلایلی از صحنه تصادف فرار کردم چگونه میتوانم آن طرفی که باهاش تصادف کردم پیدا کنم و خسارت بهش بدم ؟ایا بیمه پرداخت خسارت قبول میکنه با اینکه فرار کردم ؟فقط به ماشین خسارت خورده است

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،راه پیداکردن خودروی خسارت دیده دراختیارشمااست،اثبات تصادف باخودرویی که مدتی گذشته است سخت امکان پذیراست.موفق باشید

پرسشگر :

با سلام و ممنون از راهنمایتون
من مقصر تصادف هستم و فقط من چگونه و از چه راهی میتونم اونو پیدا کنم خسارتش بهش بدم چون پلاکش ندارم
یا اگه اون از من شکایت کرده چطوری میتونم پیداش کنم خسارت بهش بدم

پرسشگر :

و آیا این شکایت از پلاک باعث به وجود امدم سوئ پیشینه برای من میشود یا خیر؟

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فرارازصحنه جرم است،لیکن سوء پیشینه نیست.موفق باشید