مشاوره حقوقی رایگان - واژگونی خودرو

سلام-مردی 50ساله هستم حین رانندگی در اثر خستگی خواب آلودگی ماشین را چپ کردم از ناحیه سر بسیار آسیب دیدم و پزشک قانونی برای من دیگه بیست میلیون تومانی تعیین کرده است و از آنجایی که شروع بیمه ماشین من از 11/01/96 تا 11/01/97بوده و واژگونی من در 02/6/96 بوده بیمه ایران میگوید دیگه برای خود راننده مقصر تعلق نمیگیرد لطفا راهنمایی کنید ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، نظر شرکت بیمه گر تصدیق می گردد . بفرمائید کدام قانون بیمه ، اجازه داده راننده مقصر و مسبب حادثه بتواند از بیمه نامه خودرو خودش برای صدمات وارده به خودش دیه اخذ نماید؟!

یک وکیل

تصحیح پاسخ اول : شوخی کردم . تعهدات شرکت بیمه در حوادث راننده هم شامل فوت می شود و هم جرح و مصدومیت . شرکت بیمه موظف است رأی قطعی دادگاه صالح را اجرا نماید و اگر اجرا ننماید تخلف نموده و می باید بر علیه مختلف شکایت نمود .

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

سلام,اگر تنها ماشینتون بیمه هست و خودتون بیمه حوادث نیستید دیه به شما تعلق نمیگیره,,