مشاوره حقوقی رایگان - استشهاد محلی

سلام. من بعد از معافیت اعصاب و روان و تعلیق گواهینامه رانندگی، برای درخواست مجدد گواهینامه مراجعه کردم و در نهایت به من گفتن با جمع کردن استشهاد محلی میتونم گواهینامه رو پس بگیرم. متن استشهاد باید چطور باشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باژد صحت سلامت روخژ وجسمی شما را تایید کنند گپاهان