مشاوره حقوقی رایگان - استشهاد نامه محلی برای اعتیاد و بی مسئولیتی و سلب حضانت

سلام شوهر من اعتیاد به شیشه و گل و مواد مخدر دیگه داره برای همین دارم ازش جدا میشم آیا میتونم برای سلب حضانت کردن شوهرم از بچه استشهاد محلی بگیرم. آیا دادگاه استشهاد محلی قبول میکنه یا باید شاهد به دادگاه برود؟ سوال دیگم هم اینه که آیا میتونم شناسنامه فرزندم به نام خانوادگی خودم بگیرم و نام خانوادگی شوهرم در شناسنامه فرزندم نباشه(نام خانوادگی پدر نداشته باشه)؟
آیا میتونم شناسنامه را بعد از طلاق بگیرم؟
ببخشید لطفا میشه جوابم سریعتر بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود استشهادیه به تنهایی کفایت نمی‌کند اما بهتر است اخذ نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف ارائه استشهادیه کافی نیست . ضمنا اثبات اعتیاد (( مضر)) مصلحت زندگی خانوادگی شرط است .
نام خانوادگی طفل را نمی توانید تغییر دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در همان پرونده طلاق مسئله حضانت را هم دادگاه باید مشخص گند
فعلآ نمیشه تا بچه 18 سالش تمام شود و خودش برای نام فامیل خودش اقدام کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای سلب حضانت فرزند از پدر ، باید عدم صلاحیت پدر در مراجع قضایی با ارائه دلیل و مستندات احراز و اثبات گردد و شما باید لایحه دفاعیه دقیق تنظیم و ارائه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
معرفی شهود.
خیر.
سوال سوم مبهم است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است قبل از مشاوره حقوقی یک مشاوره خانواده کمک بگیرید چرت که مسائل خانواده صرفا یک موضوع نیست و احساسات زیادی در بین است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای پاسخ دقیقتر نیاز ب گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استشهادیه محلی نمی توانید سلب حضانت بگیرید و برای اثبات ادعای خود باید شاهد معرفی کنید و از طرفی برای اعتیاد زوج باید مدارک پزشکی ارائه دهید .
اگر زوج اعتیاد شدید داشته باشد از نظر ظاهری قابل تشخیص است که در این صورت ممکن است دادگاه با درخواست سلب حضانت موافقت کند.
امکان تغییر نام خانوادگی با شرایط اعلامی شما وجود ندارد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
برای سلب حضانت فرزند باید مشخص شود که فرزند دختر است یا پسر و الان چند ساله است تا 7 سالگی با مادر و بعد از 7 سال با پدر است.
اگر بیش از 7 سال است میتوانید دادخواست بدهید در غیر این صورت خیر
برای سلب حضانت باید اثبات شود که پدر فاقد صلاحیت اخلاقی برای نگهداری است.
در مورد نام خانوادگی که سوال کردید جواب منفی است

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
صرف یک استشهادیه خیر،نیاز به اسناد و مدارک
وگواهی پزشک وعدم امکان ترک ایشان دارد
حضانت تا 7سال به عهده مادر است مگر تحت شرایطی و بعد از آن هم مصلحت فرزند در نظر گرفته می شود
نام خانوادگی فرزند را نمی توان تغییر داد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

استشهادیه به تنهایی کفایت نمیکند . بهتر است آزمایش اعتیاد پدر فرزند را نیز ارائه نمایید .
نام خانوادگی فرزند زیر 18 سال قابل تغییر نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید استهشادیه تهیه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.ابتدا نفرمودید طفل چند سال دارد با این سوال فرض بر بالای 7 سال است . برای سلب حضانت می بایست با ارائه مدارک به دادگاه خانواده مراجعه و دادخواست تقدیم نمایید. ادعای اعتیاد با شاهد نیست می بایست پزشکی قانونی نظر بدهد . به هرحال تشخیص دادگاه با رعایت غبطه طفل است. در خصوص شناسنامه پدر ولی قهری طفل است و نام فامیل طفل نام نامیل پدر است قابل تغییر به نام فامیل مادرنیست. در ضمن اگر فرزند شما دختر است بعد از 9 سال سالگی خودش می تواند تصمیم بگیرد با پدر یا مادر زندگی نماید . پسر بعد از 15 سالگی.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید از استشهادی استفاده کنید اما نمی توانید نام خود پدر را از شناسنامه فرزند حذف نمایید ایشان در هر صورت پدر این فرزند می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
استشهادیه محلی می تواند موثر باشد لیکن کافی نیست و شما باید برای اثبات ادعای خود شهود نیز معرفی نمایید در خصوص حضانت در ضمن طلاق تعیین تکلیف خواهد شد که در صورتیکه اعتیاد همسرتان مضر برای ادامه زندگی زناشویی تشخیص داد شود می توانید در خصوص حضانت نیز به این مساله اشاره داشته باشید
در خصوص سوال دوم : خیر نمی توانید نام خانوادگی فرزندتان را تغییر دهید و این مساله باید موکول به بعد از 18 سالگی فرزند شما شود و خودش در این خصوص تصمیم لازم را بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان تغییر نام خانوادگی با شرایط وجود ندارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر صرف استشهادیه کفایت ندارد باید ارجاع به پزشکی قانونی شوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعتیاد باید اثبات و مضر برای خانواده باشد ضرف شهادت شهود کفایت نمی نماید جهت آزمایش باید به پزشکی قانونی تعرفه گردد
خیر

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.