مشاوره حقوقی رایگان - دادن مدرک با سابقه فعالیت های عمرانی به شرکت پیمانکاری برای گرفتن رتبه از سازمان برنامه بودجه

با عرض سلام
اگر بنده بخواهم مدرکم را به عنوان کارمند امتیاز آور در اختیار شرکتی قرار بدهم (برای گرفتن رتبه بالاتر پیمانکاری از سازمان برنامه بودجه) و نخواهم در هیئت مدیره اسم بنده آورده شود به چه صورت می توانم اقدام کنم و قراردادی تنظیم کنم که در انتها اگر تخلفی ازشرکت سر بزند یتوانم از آنها شکایت و ادعای خسارت کنم.

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

حتما با مشورت یک‌وکیل متخصص امور شرکتها قرارداد تنظیم کنید