مشاوره حقوقی رایگان - دعوی اداره کار

با سلام بنده با یکی از دوستان موافقتنامه ای مبنی بر استفاده از مدرک تحصیلی در رتبه بندی شرکت عقد کرده ام که در قبال عضویت و سهامداری طرف مقابل و استفاده از مدرک تحصیلی اش در شرکت، بیمه طرف مقابل را رد نمایم،
لازم به ذکر است که تا 15 فروردین 97 بیمه وی را رد نموده ام.
حالا طرف در اداره کار شکایت کرده و مدعی حق و حقوق و بیمه می باشد.
اداره کار چه رایی در این مورد صادر خواهد کرد؟
موافقت نامه فی مابین و آگهی تغییرات شرکت نیز پیوست پرونده میباشد. شرکت از نوع مسئولیت محدود می باشد.
خیلی ممنون و تشکر

پاسخ ها :

سیده سارا  حسینی چادگانی

سرکار خانم سیده سارا حسینی چادگانی:

سلام پاسخ قطعی نمیتوان داد با توجه به اینکه عدم وجود قرارداد مربوطه و عدم احراز رابطه کارگر و کارفرمایی را باید اثبت کنید