مشاوره حقوقی رایگان - مدرک تحصیلی برای رتبه بندی

با سلام.
شرکتی توسط یکی از دوستان معرفی شد به بنده که با ارائه مدرک تحصیلی شما به عنوان مدیر عامل، حقوق واریز میشود و در محضر به صورت ثبت شده شرکت مورد نظر تعهد می نماید هیچ دخل و ارتباطی با مسائل حقوقی و قراردادی و مالیات نخواهید شد. فقط مدیر عامل بایستی لیسانس رشته مورد نظر داشته باشد. میخواستم راهنمایی به اینجانب شود فردا روز دچار مشکل مثل مسدودی حساب و غیره نشوم

پاسخ ها :

استفاده از مدرک برای رتبه بندی شرکت مدرک تحصیلی برای رتبه بندی استفاده از مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی مدیر عامل شرکت رتبه بندی