مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وام گیرنده

سلام
من ضامن یکی از اقوامم شدم که وام بگیره و مبلغ وام هم اول رفت حساب خودم و بعد دستی من مبلغ وام رو به اون دادم و هیچ رسیدی هم ندارم
نزدیک یکسال و نیم از زمان دریافت وام گذشته و اون شخص اقساط وام رو دستی به من میداد و من هم پرداخت میکردم
حالا نزدیک 5 ماهه که دیگه پول اقساط وام رو نمیپردازه و میگه که خودت ضامن هستی و به اون ربطی نداره؛ تازه یکبار هم اصلا منکر دریافت وجه وام شده
حالا من باید چکار کنم؟چطور حقم رو ازش بگیرم؟اخطاریه اومده که اگه اقساط رو ندم حساب حقوقم مسدود میشه!
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

متاسفانه بانک شمارا به عنوان ضامن و وام گیرنده می شناسد

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

اگرفقط ضامنید بعد ازپرداخت می توانیدمطالبه کبیدولی اگروام گیرنده خودتان هستیدطرف بانک شمایید