مشاوره حقوقی رایگان - چک بلامحل

باسلام
درصورتیکه چک بلامحل شرایط شکایت کیفری را داشته باشد چطور و از چه طریقی با شکایت کیفری علاوه بر حبس صادر کننده میتوان اصل وجه چک را نیز دریافت نمود؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما از طریق دادسرا اقدام به شکایت نمایید پس از صدور کیفر خواست از ناحیه دادستان و ارسال پرونده به دادگاه کیفری دادخواست مطالبه وجه وضرر و زیان خود را تقدیم همان شعبه کیفری نمایید همچنان میتوانید وکالت پرونده خود را به همکاران یا بنده بسپارید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اصل چک در هر حال با تقدیم شکواییه می تواند درخواست شود

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم