مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ فوت فرضی

باسلام.خاله بنده حدود 20 سال پیش مفقود شدن و اثری ازشون نیست
پنج سال پیش پدرشون ( پدربزرگم ) فوت کردن و بچه های خاله ام تقاضای ارث کردن و دادگاه هم حکم داده تا حکم موت فرضی به عنوان امین بهشون ارث میرسه
سوال من اینه که بعد از صدور حکم فوت فرضی که بعد از 75 سال سن مفقود اثر صادر میشه تاریخ فوت چطور مشخص میشه ... قبل ازفوت پدربزرگم یا بعدش؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبل از فوت پدر مشخص بشه ارث تعلق نمی گیرد.
حکم موت فرضی الان درخواست بدهید بعد از فوت پدربزرگ محسوب می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بعد از صدور حکم موت فرضی ، به فرزندان ایشان ارث خواهد رسید