مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در مورد سیلی زدن بر اثر جروبحث

با سلام.دو سال پیش به دو نفر از دوستانم سر کوچه در حال بحث در مورد مطلبی بودیم که فردی در حال عبور بود،وارد بحث ما شد و بعد از کمی پررویی به من و یکی از دوستانم سیلی زد و ما هیچ اقدامی بدلیل سکونت در ان محل انجام ندادیم.حالا قصد شکایت دارم و دو شاهد نیز دارم،بعد از دوسال میتوانم با حصور شهود اثبات کنم؟نتیجه چیست؟جریمه؟بازداشت؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
سیلی زدن نیز توهین محسوب میشود ولی اینجور جرایم سبک ازتاریخ وقوع تا یکسال می توانید شکایت کنید باتوجه به مدت دوسال که ازتاریخ وقوع جرم طی شده مشمول مرورزمان شده وقابل شکایت وتعقیب ورسیدگی نیست