مشاوره حقوقی رایگان - سیلی خوردن ناحق

سلام خسته نباشید من در طبقه بالا خانه پدرم زندگی میکنم ومادرم از پدرم جداشده وپدرم زن دیگر گرفته که در طبقه پایین ما هستند چند روز پیش منو خانومم به مشکل خوردیم و دعوا شد.بعد زن بابام شروع به توهین و بددهنی به خانومم کردوبین این دوبحث بالا گرفت.من همسرمو فرستادم چندروزی خونه پدرش که یکم اروم شه بعد چند روز که خانومم اومد.زن پدرم وپدرم حمله کردند که اونو از خانه بنداز بیرون من جلوزن پدرم گرفتم که چندتا سیلی بهم زد.لطفا کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید شکایت کنید به عنوان توهین

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید در این خصوص شکایت کنید ولی بهتر است با مصالحه موضوع حل و فصل شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توانید در این خصوص شکایت کنید ولی بهتر است با مصالحه موضوع حل و فصل شود