مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

دو طبقه آپارتمان است، یک واحد بزرگ پایین و دو واحد حدودا شصت وسه متری طبقه بالا، یکی از اعضا طبق بالا در حیاط بیست متری که از مشاعات است تصرف کرده و با مسقف کردن آن بیست متر اضافه کرده، و بنده با عدم‌ آگاهی کامل از قانون مشاعات توافق محضری امضا کردم، و حال پشیمانم آیا میتوانم از توافق خود انصراف دهم چون حق من از پیشروی انها در حیاط نادیده گرفته شد

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، باید متن توافق نامه مذکور مطالعه شود و در صورت مسکوت بودن آن نسبت به قسمت مورد ادعا می توان اقداماتی را انجام داد.

پرسشگر :

منظور از مسکوت بودن توافقنامه چیست؟

پرسشگر :

آیا بعد از امضای توافقنامه محضری میتوانم از نظر مالی حق خود از مشاعات را دریافت کنم؟

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. در دفترخانه رضایت به این،کار شده است پس دلیلی نیست.