مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

زنم حق طلاق داره اگه درخواست طلاق کنه و زندگی مشترک ترک کرده باشه و من با طلاق مخالف باشم باید نفقه و اجرت المثل پرداخت کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زندگی را ترک کند نفقه خیر اما اجرت المثل بله جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا دادخواست
الزام به تمکین زوجه را اقامه نمایید
و در صورت صدور حکم بر ناشزه
بودن زوجه ، نفقه به زوجه تعلق
نخواهد گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط در صورت اثبات عدم تمکین یا اجرای طلاق نفقه ساقط میشود

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

شما باید ابتدا دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح کنید پس از صدور حکم به نفع شمانفقه به زوجه تعلق نخواهد گرفت

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر درخواست طلاق بدهد اجرت المثل ندارد اما نفقه دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خیر چون در خواست کننده ایشان بوده مگر بصورت جدا گانه ادعایی داشته باشند