مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا از طرف شرکت فروشنده

ما شرکت هستیم و تلفنی از شرکتی در خواست خرید قطعه کردیم شرکت فروشنده پیش فاکتور و مبلغ 250/000/000 درخواست کرد که از حساب شرکت به حساب شرکت فروشنده واریز شود که قطعه و فاکتور اصل را ارسال کند مبلغ واریز شد ولی ده روز است قطعه را ارسال نمیکند (پیش فاکتور با ارم و سر برگ بدون مهر و امضا است)
راه قانونی پس گرفتن پول پرداختی چیست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد را مطرح نمایید یا

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

 دادخواست الزام به انجام تعهد را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا باید الزام به ایفای تعهد نماید و در صورت عدم تحویل معامله فسخ وثمن قابل استرداد است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد فیش واریزی و پیش فاکتور دادخواست تحویل کالا دهید.