مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ ساختمان

باسلام ما در آپارتمانی زندگی میکنیم که زیر آن 7 باب مغازه است که باید یکی از آنها پارکینگ می‌شد که نکردند حالا 5 پارکینگ را به یک مغازه داده‌اند در سند که آن مغازه از سالن لابی به جای پارکینگ استفاده کند حالا ما میتوانیم از شهرداری شکایت کنیم یا نگذاریم مغازه دار ماشین بیارد داخل در صورتی که گفتم سند تک برگ دارد ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله با توجه به اظهارات شما ، حتما امکان شکایت از شهرداری و سازنده وجود خواهد داشت

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر پارکینگ در سند وی قید شده است، خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اقدام نمایید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
ملاک گواهی پایان کار ملک است. هر اقدامی بر خلاق آن انجام شده باشد تخلف است و می توانید به شهرداری شکایت کنید.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

هم میتوانید به شهرداری ناحیه اطلاع بدهید تا اقدام کنند هم میتوانید تصرف عدوانی شکایت کنی. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید