مشاوره حقوقی رایگان - حق امتیاز استفاده از پارکینگ آپارتمان قولنامه ای

سلام یک واحد اپارتمان قولنامه ای خریده ام که کل ساختمان 7 طبقه است ولیکن فقط برای سه دستگاه ماشین بصورت اتوبوسی جا دارد و در قولنامه قید شده که واحد من پارکینگ ندارد حالا سازنده قصد دارد پارکینگها رو به شخصی غیر از اهالی ساختمان بفروشد ، به او گفته ام من حق استفاده از پارکینگ ندارم ولی از زمین که سهم دارم به اندازه یک هفتم و در ضمن در قولنامه من نوشته شده یک واحد آپارتمان مسکونی و در سایر قولنامه همسایه ها نوشته شده منزل مسکونی انها هم بدون پارکینگ هستند

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام سازنده حق واگذاری پارکینگ به شخصی غیر از اهالی ساختمان را ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق ندارد به غیر از مالکین بفروشد اگر فروخت دادخواست ابطال معامله را بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پارکینگ متعلق به ساکنین ساختمان است نه شخص دیگری

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام مالک به هیچ وجه نمیتواند پارکینگ را به شخصی غیر از اهالی واگذار نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر فضای پارکینگ هست باید به شما پارکینگ بدهد و نمی تواند جداگانه بفروشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سازنده چنین حقی را ندارد و اینکار خلاف قانون هست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
حق واگذاری به غیر از اهالی ساختمان را ندارد .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام کاربر گرامی امکان فروش پارکینگ و یا انباری به صورت مجزا مطابق قانون امکان پذیر نمی باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پارکینگ به صورت جدا قابل خرید و فروش نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سازنده حق فروش پارکینگ به غیر از اهالی ساختمان ندارد...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون سازنده نمیتواند پارکینگ را به غیر از مالکان انتقال بدهد
و انتقال پارکینگ باطل است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است این موارد به صلح و سازش ختم شود