مشاوره حقوقی رایگان - تعهد کتبی

سلام. یک زمین را پدرم قبل از فوت به دو برادرم به هر کدام یک و نیم دانگ سند زد. همگی وراث یک برگه A4 تنظیم کردیم و امضا کردیم که سه دانگ بعدی متعلق به 4 دختر دیگر باشد، و یک نفر دیگر شاهد امضا کرد، حال برادرانم به تعهد امضا کرده خودشان پایبند نیستند و از سه دانگ باقی مانده هم سهم الارث خود را مطالبه میکنند؛ سوالم اینجاست که آیا می‌توانیم به استناد آن تعهد نامه امضا شده از دادگاه اقدام کنیم و آن برگه مورد تایید دادگاه خواهد بود ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان نیز قبل از فوت اعلام کرده باشد نمی توانند مطالبه کنند

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر پدرتون قبل از فوت سه دانگ باقی مانده را هم به 4خواهر دیگر در برگ عادی هم امضا کرده باشد و شاهد هم حضور داشته باشد و آن را تایید کند مشکلی نیست در صورت تمایل به راهنمایی از طریق دادراه تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر پدرتان نیز قبل از فوت اعلام کرده باشد نمی توانند مطالبه کنند