مشاوره حقوقی رایگان - بی توجهی دادیار به گزارش اولیه 110

باسلام.من به همراه دوستم باهمسایه که مزاحم خانمم بود مشکل پیداکردیم،به110زنگ زدیم،درگزارش ودرگیری دوستم با خانمم وشاکی قیدشده ،اما نامی ازمن چون درگیرنشدم نیست،ولی حالا بعداز شکایت همسایه که ادعاکرده او را ضرب وجرح وتهدیدکردیم ودادسراهم،جرم مارامحرزدانسته وبه دادگاه داده،میخواستم بپرسم چگونه دادیاروقتی درگزارش110نیستم،مرامحکوم کرده.باتشکر.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام حتما از طریق سایر ادله ازجمله شهادت شهود دوربین محل وقوع جرم و یا حتی اقرار شما و سایر اسناد و مدارک به مجرمیت شما پی برده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سایر ادله ازجمله شهادت شهود دوربین محل وقوع جرم و سایر قراین