مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات از کارفرما

باسلام. بیش از10سال در شرکتی مشغول بکار هستم که تا حالا هیچ اضافه کاری و بازخرید مرخصی بهم پرداخت نکردن. در صورتیکه با وجود مشاغل سخت و زیان آور روزی12ساعت کار میکردم. آیا تمام حق و حقوق چندسال را میتوانم مطالبه کنم؟ آیا مطالبه حق و حقوق محدودیت زمانی داره؟

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

خیر محدودیت نداره. از طریق اداره کار شکایت کنید. به حقتون خواهید رسید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید