مشاوره حقوقی رایگان - لواط و تفخیذ

سلام
دو پسر 17 ساله متهم به تجاوز به عنف(لواط) شدن در حال حاضر بازداشت موقت دو ماهه کانون هستن معاینه اولیه مفعول تجاوز شده نوشته دکتر و فقط یکبار اقرار در جلسه اول دادگاه داشتن و جلسه دوم انکار کردن
تست فستوفاز منفی اومده و به نفع فاعلین ولی شاکی دوباره درخواست تست دی ان ای از لباس زیر کرده که فعلا جواب نیومده طول میکشه تا بیاد . سوالات من از شما استاید محترم اینه که بازداشت موقت که یک هفته دیگه تموم میشه ابقا میشه یا وثیقه؟ در صورت منفی بودن تست حکم دادگاه چیه ؟ در صورت مثبت بودن حکم چیه؟ تفخیذ به عنف در قانون حبس دارد؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بستگی به نظر قاضی و شرایط پرونده دارد و در خصوص مجازات آن نیز مجازات این جرم در ماده 236 قانون مجازات اسلامی مشخص شده است . مجازات این عمل زشت صد ضربه شلاق است که هم نسبت به فاعل و هم نسبت به مفعول اعمال می شود . در اعمال مجازات این جرم فرقی میان محصن و غیر محصن و عنف و غیرعنف ( یعنی به اجبار یا غیر آن ) وجود ندارد . علاوه بر این در تبصره این ماده آمده است که در صورتی که فاعل عمل تفخیذ ، غیرمسلمان باشد و مفعول مسلمان باشد ، حد فاعل اعدام است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای تمدید یا تبدیل قرار تامین بستگی به نظر بازپرس خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست
می توانید به قرار بازداشت هر ماه اعتراض کنید