مشاوره حقوقی رایگان - فوت یکی از موکلان در وکالت بلاعزل

باسلام وعرض ادب
در سال 93 وراث همگی در دفترخانه حاضر(2 خواهرناتنی ازمادردیگر و2خواهرو3برادرتنی به اتفاق مادرمان )که خواهران و مادرمان ارثیه خودرا به ما3 برادربخشیدندلذا برادر کوچک که ازقبل کارهای انتقال سند را قراربوده انجام بدهد متاسفانه بنام خودش وکالت بلاعزل تنظیم وماهم بخاطر اینکه دلش نشکندامضاء نمودیم ازپارسال اعلام کردیم که تکلیف اسناد را روشن وبنام 3 برادر تنظیم کند متاسفانه دراین فاصله مادرمان که خودش یکی از موکلان بود فوت نمودند. لذاباعنایت به مواردفوق آیا وراث مادرم که 3پسر و2دختر هستیم میتوانیم درخصوص سهم مادرباانحصاروراثت وکالت جدیدتنظیم تا سیرمراحل وکالت قبلی صورت گیرد یا خیر؟وآیابرای ادامه روندکار نیازبه حضورمجدد 2خواهرناتنی میباشد یا کل وکالت تحت تاثیرفوت مادرمان قرارگرفته است.
لطفاراهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ورثه فرد فوت شده باید نسبت به سهم الارث متوفی دوباره وکالت بدهند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکالت با فوت هر کدام از طرفین باطل میشودنسبت به مادر شما باطل است