مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر

با سلام خانمی که 10 ساله ازدواج کرده والان بچه 6 ساله داره و مدرسه ثبت نام کرده مستمری پدرشو که از نیروهای مسلح میگیره البته صیغه کرده و همچنان از حقوق و بیمه های درمانیش و همه مزایا استفاده میکنه ایا حقوق این خانم قطع میشه ؟ اگه ثبت محضری را صوری انجام داده پس چطور دخترش را در مدرسه ثبت نام کرده بدون شناسنامه که نمیشه در حالیکه صیغه هست ایا کار این خانم و امثال اینا یه جور کلاهبرداری و دروغ به حساب نمیاد و همچنان حقوق دریافت میکنه گزارش این طور موردها را به چه ارگان یا شماره تماسی که پیگیری کنند باید بدهیم ممنون از راهنمایی تان

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در عقد موقت زن نفقه ندارد و در صورت بچه دار شدن ثبت نکاح موقت الزامی است .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صیغه کرده و بچه دار شده بنابراین باید ازدواج موقت را ثبت کند و الزامی است. اما اگر فرزند نداشته باشد ، ثبت ان الزامی نیست