مشاوره حقوقی رایگان - تعهد خدمتی

باسلام
بنده سال98 آزمون استخدامی آموزش پرورش قبول شدم. دوره مهارت آموزی یکساله از تابستان 99 بصورت مجازی برگزار و قرارشد ما حین دوره از مهر99 مشغول بکار شویم.همچنین در مردادماه تعهدخدمت 10ساله گرفته شد. اما بنده در اواخر شهریور99 به اداره منطقه و اداره کل مراتب استعفا و انصراف خودم رو اعلام کردم.درواقع پیش از مشغول بکارشدن و صدور حکم استخدامی و حقوق گرفتن. در واحد حقوقی اداره کل استان گفته شد که باید تمام خسارت تعهد رو پرداخت کنم. اما من اینکار رو نکرده و برای بررسی حقوقی درخواست مهلت برای پرداخت کردم.و چون توان‌پرداخت نداشتم تصمیم گرفتم به اداره مراجعه نکنم. و در بیش از یک سال گذشته هم فقط همان اوایل اداره کل طی یک تماس تلفنی گفتن که چرا دیگه مراجعه نکردم. و بعد از آن دیگر خبری نشد و برای ضامنم هم مشکلی پیش نیامد. همچنین فکرمیکنم با انصرافم همانزمان موافقت کردن.
حالا سوالم این هست با توجه به شروع بکار نکردن و عدم صدور حکم استخدامی و عقد قرارداد و انصراف قبل از این مراحل، من باید خسارت تعهد رو پرداخت میکردم؟ و حالا که در آزمون ارگان دیگری قبول شده ام،این مسئله برایم مشکل ساز میشود؟؟؟
(متن تعهدم به این شرح بوده: با كمال ميل و اختيار متعهد و ملزم مي شوم پس از طي دوره يك ساله مهارت هاي تعليم و تربيت مورد نظر آموزش و پرورش (موضوع ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگيان) در صورت كسب موفقيت در دوره مذكور، در محل خدمت تعيين شده در پيمان نامه ودر صورت تمديد قرارداد، بدون هيچ قيد و شرطي به مدت 10 سال از تاريخ استخدام پيماني خدمت نمايم و تقاضاي نقل و انتقال به هيچ يك از ادارات كل آموزش و پرورش استان هاي ديگر يا مناطق تابعه استان محل استخدام و يا شهرهاي ديگر و همچنين ساير دستگاه ها را نداشته باشم و پذيرش هرگونه درخواستي مبني بر انتقال در مدت مذكور ممنوع و پس از اتمام مدت تعهد نيز درخواست انتقال، تابع ضوابط و مقررات از جمله موافقت مبداء و مقصد خواهد بود. مدت سنوات ماموريت تحصيلي، ماموريت برون سازماني و به طور كلي سنواتي كه در زمان تعهد مذكور و قبل از انجام تعهد در ساير مراجع داشته باشم جزء ايام تعهد مذكور محاسبه نخواهد شد. در صورت عدم موفقيت در دوره مهارت آموزي يا فراهم نمودن موجبات ايفاي تعهد، مكلف خواهم بود به ازاي هر سال عدم ايفاي تعهد، مبلغ بيست ميليون ريال وجه التزام به عنوان خسارت ناشي از عدم ايفاي تعهد، بعلاوه حداقل دو برابر هزينه دوره مهارت آموزي كه از طرف آموزش و پرورش تعيين مي شود را پرداخت نمايم. تشخيص وزارت آموزش و پرورش در عدم تحقق شرايط اين سند و عدم انجام خدمت مورد تعهد و محاسبه هزينه هاي متعلقه غير قابل اعتراض بوده و متعهدله حق صدور اجرائيه عليه اينجانب را دارد.)

ممنون از بذل توجه شما سروران گرامی

پاسخ ها :

تعهد خدمتی