مشاوره حقوقی رایگان - تعهدنامه محضری استخدام

با سلام
بنده در آزمون استخدامی فراگیر دستگاه اجرایی پذیرفته شدم و در بدو استخدام ازم تعهد ده ساله خدمت گرفتن. با توجه به اینکه استعفا دادم و با استعفا بنده موافقت نکردن میتونم با استناد به رای دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال شرط اخذ تعهد محضری ده سال خدمت، محل کا رو بعد از گذشت یک ماه ترک کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شکایت کنید و حکم بگیرید بعد طبق حکم اقدام کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شرط ارائه تعهد محضری مبنی بر عدم تقاضای انتقال در مدت معین پس از شروع به خدمت که توسط دیوان خلاف قانون تشخیص داده شده مربوط به انتقال از محل جغرافیایی می‌باشد .خیر