مشاوره حقوقی رایگان - تعهد خدمتی آموزش و پرورش

با سلام و احترام خدمت اساتید گرامی.
اینجانب در سال 1395 در دانشگاه فرهنگیان قبول شده و تعهد خدمتی دو برابر مدت تحصیل(4 سال) رو به آموزش و پرورش ارائه کردم. الان بعد از اتمام مدت تحصیل و شروع به کار تدریس(خدمت مدنظر آموزش و پرورش) قصد استعفا از آموزش و پرورش رو دارم، نیت گرفتن و آزاد کردن مدرک تحصیلی خود رو هم ندارم. در دانشگاه دولتی در مقطع کارشناسی رشته پرستاری قبول شدم، آیا این امکان برای من وجود دارد که بعد از استعفا از آموزش و پرورش ابتدا به تحصیل در دانشگاه مشغول شده و سپس ادامه تعهد خدمتی به نظام وظیفه را تحت عنوان سربازی بگذرانم؟
با توجه به این امر که قبول شدگان مذکر در آموزش و پرورش به جای خدمت سربازی تعهد به اشتغال در امر تدریس را دارند که این تعهد مضاف بر تعهد خدمت به آموزش و پرورش می باشد و در کنار آن صورت می پذیرد و درواقع مربوط به حوزه نظام وظیفه می باشد. بنابراین باتوجه به ثبت شروع خدمت اینجانب توسط نظام وظیفه در آموزش و پرورش، در صورت استعفا از آموزش و پرورش و تسویه با این ارگان دولتی و طبق قانون ایست خدمت سربازی که حتی سربازانی که در طی خدمت سربازی هستند میتوانند در صورت قبولی در دانشگاه، خدمت سربازی را متوقف و به تحصیل در دانشگاه بپردازند و پس از گذراندن مدت تحصیل مجددا به ادامه خدمت سربازی می پردازند، امکان سپری کردن مابقی تعهد خدمتی نظام وظیفه برای اینجانب پس از طی دوره تحصیل در کارشناسی وجود دارد یا خیر؟
با تشکر از زحمات و تلاش های شما خواهشمند است مساعدت فرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به محض قطع ارتباط با اموزش و پرورش باید بری سربازی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما نمی توانید دوباره در رشته جدید مشغول به تحصیل در دانشگاه شوید و باید ابتدا به خدمت سربازی بروید