مشاوره حقوقی رایگان - حساب مشترک

سلام، حساب دو نفره مشترک داریم که نسبت سهم 1 و 99 هست، آیا در زمان برگشت چک و شکایت ؛ به نسبت سهم خود باید پرداخت کنیم یا به سهم ربطی نداره؟ و آیا ربطی به کسی که چک رو امضا میکنه داره؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به نسبت سهم باید پرداخت شود.
ولی اگر برگشت بخورد دارنده علیه هر طرف می تواند طرح دعوا کند و کسی که یک درصد سهم دارد می تواند به شریک رجوع کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کسی که چک‌رو امضا می‌کند مسوول است و به نسبت سهم باید پرداخت شود.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،ربطی به سهام ندارد.
هردو نفر صادر کننده مسول پرداخت چک می باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ارتباطی ندارد چک از همان حساب صادر شده است و بایستی پاسخگو باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هردو نفر صادر کننده مسول پرداخت چک می باشید.