مشاوره حقوقی رایگان - بستن حساب مشترک

سلام
یک حساب مشترک در بانک توسعه تعاون دارم ولی چون با شخص مقابلم ده ساله ارتباطی ندارم نمی‌خواهم این حساب را داشته باشن و جهت مسدود کردن به بانک مراجعه کردم ولی عدم همکاری داشتند حتی تماس نگرفتند با شخص مقابلم که بیاد حساب را ببندیم و من را ارجاع دادن به مراجع قضایی
حالا من با چه عنوانی و چه متنی به دادگاه مراجعه کنم جهت بستن حساب مشترک
آیا در ابتدا به آن شخص باید اظهارنامه بدهم یا نه ؟
میدونم اگر اظهارنامه بدم تاثیری نداره و نمیاد بانک
فقط مطمئنم مستقیم دستور دادگاه میتونه حساب ببنده

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند حضور طرف يا دستور قضايي است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا اظهارنامه دهید در صورت عدم افاقه دادخواست الزام به بستن حساب مشترک دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حساب خودتان است نباز ب دستور قضایی نیست فقط کافی است موجودی حساب را خالی و ان را ببندید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... می توان دعوی الزام شریک به انسداد حساب مشترک را اقامه نمود...