مشاوره حقوقی رایگان - شرایط برداشت از حساب مشترک بعد از فوت یکی از طرفین حساب

سلام وقت بخیر
دو نفر در بانک ملی حساب مشترک به مدت 5 سال دارند، موقع افتتاح حساب حق برداشت هر شخص 100 درصد بود، یعنی هر شخص بطور جداگانه میتونه کل مبلغ حساب رو برداره،
سوال 1 : اینه که اگر یکی از این دونفر فوت کنه، ایا شخصی که زنده هست باز هم میتونه کل مبلغ حساب رو برداره یا این موضوع میره در زمینه انحثار وراثت و این قبیل مسایل قانونی
سوال 2: اگر امکان برداشت وجه توسط فرد زنده باشه تا چه مدت زمان میتونه اینکار انجام بده؟ چون من شنیدم کسی که فوت میکنه حساب های بانکش رو مسدود میکنن ، خوب در اینصورت چطور ان فرد زنده میتونه پول برداشت کنه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وقتی فردی فوت میکند کلیه حسابهایش بسته میشود تا وراث با انحصار وراثت و پرداخت مالیات بتوانند به میزان سهم خود سپرده را دریافت کنند.حساب مشترک دیگر منتفی است. .در مورد نحوی برداشت از بانک مورد نظر پیگیری شود تا مشکلی پیش نیاید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حساب مشترک مسدود میشود تا انحصار وراثت صورت بگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید بررسی کنید و از بانک بپرسید که زمان افتتاح حساب تحت چه قراردادی اجازه برداشت داشته اید برخی عقود با فوت یکی از طرفین باطل می شود مثل وکالت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .وقتی حسابی مشترک است با فوت یکی یکسری روال اداری بایستی طی شود تا حساب از حالت اشتراک خارج واختصاصی گرددلذا به همین خاطر حساب مسدود می گردد دررابطه با پیگیری ومراحل ان به ببانک مراجعه حضوری داشته باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که حساب مشترک باشد اصولاً بانک نسبت به مسدود نمودن حساب تا تعیین تکلیف و مشخص شدن وراث ان مرحوم اقدام خواهد نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. با فوت یکی از دارندگان حساب مشترک ، دیگر امکان برداشت از حساب وجود نخواهد داشت و باید ابتدا انحصار وراثت صورت بگیرد و مالیات بر ارث پرداخت بشود و ..

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولاً مسدود می شود از بانک استعلام کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با فوت یکی از دارندگان حساب مشترک دیگر امکان برداشت از حساب مشترک وجود ندارد و باید انحصار وراثت بگیرد و مالیات بر ارث پرداخت شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پس از انحصار وراثت هر یک به میزان سهم می توانند برداشت نمایند