مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید شدن بعد از 30 سال (تامین اجتماعی)

با سلام 30 سال و یک ماه حق بیمه در یک کارگاه پرداخت نموده ام اکنون می خواهم خودم را بازخرید نمایم و در کارگاه دیگری مشغول به کار شوم . آیا تغییر کد کارگاه عواقبی دارد و اینکه آیا می توانم بعد از سه سال کار در کارگاه جدید با 33 سال سابقه و میانگین 2 سال آخر بازنشسته بشوم. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با بازخرید موافقت نمی شود
جهت اطمینان از تامین اجتماعی پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

به نظر با بازخرید موافقت نمی گردد شما می توانید از طریق تامین اجتماعی پیگیری نمایید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

باسلام
اگر سوابق بیمه و سنوات شما به کارگاه جدید منتقل شود مشکلی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید درخواست بدید تا بیمه و سنوات کاریتان به کارگر جدید منتقل شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتوانید اما‌ تغییر کارگاه تبعات ندارد