مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه الکترونیکی

با سلام و عرض ادب ابلاغیهای الکترونیکی که در سامانه ثنا ثبت میشه و خواهان یا خوانده رویت نمیکنه قابل واخواهی هست یا نه ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
واخواهی فقط حق محکوم علیه غایب است یعنی خوانده
اگر ابلاغ بصورت قانونی باشد وخوانده درسایت ابلاغ برگ ابلاغ وقت رسیدگی ودادخواست رامشاهده نکرده باشد ودرجلسه دادگاه حضورنیافته باشد وبه طورکتیی هم دفاع نکرده باشد رای غیابی وقابل واخواهی است