مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن صلح عمری

درود بر شما پدر من ملکی رو به نام من صلح عمری کرده الان ما می‌خواهیم این رو بفروشیم می خواستم ببینم چطور ما میتوانیم با رضایت پدرم که در قید حیات هستند به حالت قبل برگردانیم یا ایشان از حق خود بگذرد و سند ملک به من واگذارشود و یا به نام پدر برگردد تا ما بتوانیم ملک را بفروشیم

پاسخ ها :

عليرضا علي جاني

جناب آقای عليرضا علي جاني :

سلام وقت بخیر . ازطریق دفاتر اسناد رسمی و با حضور پدر بزرگوارتان می توانید صلح صورت گرفته را اقاله نمایید. با اقاله صلح مالکیت به شخص مالک قبلی برگردانده شده و هرگونه تصرفاتی شخص مالک می تواند نسبت به آن داشته باشد از جمله فروش ملک . موفق باشید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ایشان می تواند حق مزبور رسما ساقط نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب اینکه سند رسمی است یا عادی پاسخ متفاوت خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هر دو رضایت دارید انرا اقاله کنید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

قرارداد صلح با رضایت طرفین قابل اقاله (به هم خوردن) هست

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از طریق دفترخانه اسناد رسمی پیگیری کنید-ابتدا بای به نام پدرتون برگردد و صلح باطل گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اذن پدر خود می توانید انتقال مال صلح را انجام دهید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

صلح عمری یعنی انتقال قطعی به نام خریدار با داشتن حق بهره برداری برای فروشنده. اگر به نام شما شده با رضایت پدر میتوانید در دفتر اسناد منتقل کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اقاله کنید یا منافع را هم رسما به شما منتقل کنند