مشاوره حقوقی رایگان - حکم حجر

سلام وقتتون بخیر
مادر همسرم چندسالیه که دچار فراموشی شدن و تحت نظر دکتر بودن از این وضعیت ايشون دخترش استفاده کرد هم مادرشو برد پیش خودش هم اینکه خونه مادرشوهرم رو محضری به نام خودش کرده است.بدون اینکه به برادراش اطلاعی بده و تو اين مدت که 2 سال ميشه هم اجازه نميده که بقیه فرزندان حتی مادرشون رو ببينن ميخواستم بپرسم اگه همسر بنده درخواست حکم حجر بدهند با اینکه ما هیچ دسترسی به مادرشوهرم نداریم که ببریم پزشک قانونی معاینه بشود اگه حضور پیدا نکنند در دادگاه دخترش جلوگیری کنه چون مادر هیچ اختیاری ندارد از خودش دادگاهی چی ميشه؟
ما فقط يه برگه داریم که ايشون تحت نظر بودن و دارو مصرف میکردند
پاسخ بدهین ممنون میشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای دادگاه در هر صورت باید حجر ایشان به اثبات برسد. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت به نحوی باید توسط پزشکی قانونی معاینه شوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دادخواست اثبات حجر را
مطرح نمایید تا تاریخ حجر ایشان مشخص گردد