مشاوره حقوقی رایگان - تحریر ترکه

با سلام ، خواهرم زمانی که مادر 83 ساله ام اختلال مغزی داشت دو دنگ از ملک مادرم را به نام خودش زده راهنمایی بفرمایید چگونه میتوانم صحت این گفته خواهرم را بفهمم(شاید بیشتر از دو دنگ بنام خودش زده باشد) ثانیا میتوانم شکایت کنم در زمان بیماری و اختلال مغزی مادرم (مدارک پزشکی مادرم موجود است) به دفترخانه مراجعه کرده و بخشی از خانه را بنام خودش زده؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
بله امکان پذیر هست و مستلزم انجام دو دعوی مختلف برای اثبات محجوریت مادرتان و ابطال سند انتقال و سپس دادخواست تقسیم اموال متوفی هست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست حکم حجر مادرتان را دریافت کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک پیگیر مالک کنونی و قدر سهم اش شوید. در مورد اختلال باید در حد زوال عقل باشد و الا از راه دیگری باید برای برگرداندن ملک عمل کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اثبات حجر ابطال آن را از دادگاه بخواهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا حکم حجر در زمان حیات برای مادرتان بگیرید و بعد سند را بر اساس آن ابطال کتید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با أخذ حکم حجر مادر خویش می‌توانید نقل و انتقال صورت گرفته را کأن‌لم‌یکن بنمائید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به اداره ثبت محل مراجعه کنید
بله می توانید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام ابتدا باید دعوای حجر و تعیین تاریخ آن مطرح شود و سپس ابطال سند