مشاوره حقوقی رایگان - سلب آرامش زندگی

چهارده سال پیش شوهرم با شخصی نامزد کرده که بعد به هم خورده و با من ازدواج کرده
زندگی خوبی داریم اما بعد این همه سال مادر این دختر با شوهرم ارتباط برقرار کرده و او را تحریک میکند برای گرفتن زن دوم. من صداهاشون رو دارم که شوهرم واضح گفته تو فکر میکنی من زن میگیرم ؟ اما نه نمیگیرم. بهتره دخترت رو دوباره با من آشتی بدی. در صورتی که دختر این خانم شوهر هم دارد. این خانم از شوهرم درخواست پول و شارژ هم میکند. من میتوانم از این خانم شکایت بکنم؟؟؟

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
خیر. چنانچه مزاحمتی برای همسر شما ایجاد شده ایشان شخصا می توانند پیگیری نمایند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ظاهرا خیر در صورت شکایت نتیجه ای
نخواهید گرفت مگر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید همسر شما بابت مزاحمت شکایت کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر چنانچه مزاحمتی برای شوهر شما ایجاد شده است ایشان خودشان شخصامی توانند پیگیری نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید