مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک

سلام وقت بخیر. چکهای صیاد تا چه تاریخی بعد از برداشت قابل پیگیری در دادگاه است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بستگی به نوع شکایت کیفری یا حقوقی خواهد داشت ولی چک بعد از پنج سال مشمول مرور زمان خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منظور شما از بعد از برداشت چیست ؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گواهی اشتغال به کار بگیرد و به بهزیستی تسلیم نماید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در صورت طرح دعاوی حقوقی و کیفری بایستی سر مهلت های مقرر قانونی اقدام شود تا از مزایایی آن بهره برددرصورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بستگی به نوع شکایت کیفری یا حقوقی خواهد داشت.....