مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن و استعلام شهرداری

با سلام
یه واحد آپارتمان فروختم خریدار قرار بود حدود 20 درصد پول باقیمانده رو با وام اوراق پرداخت کنه پس از تشکیل پرونده در بانک برای استعلام به شهرداری مراجعه کرده و گفتن آپارتمان ما در طرح قرار داره و وام بهش تعلق نمیگیره.البته آپارتمان ما 9 واحدی و آپارتمان کناری ما 5 واحدی از یه طرف به کوچه 12 متری و ازیه طرف به یه کوچه 8 متری بن بست منتهی میشه که گفتن خریدار باید تعهد بدهد که موقع ساخت یا ... عقب نشینی کنه و... ساختمان ما سال ساختش 85 هست.جسارتا راهکاری برای حل مشکل وجود داره؟من سال 90 خریدم وام روش داشت چیزی نگفتن الان موقع فروش مطلع شدم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به هر حال خریدار باید پول شما را تسویه کند و البته اگر از این شرایط مطلع نبوده حق فیخ هم دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با توجه به اینکه ملک در طرح شهرداری قرار دارد و باید عقب نشینی نماید بانک میتواند به خریدار وام ندهد
و شما باید از خریدار مطالبه 20 درصد باقیمانده ثمن معامله را نمایید و دادخواست مناسب اقامه نمایید یا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و گفتگو متقابل خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام راهکارش همان تعهد و قبول عقب‌نشینی می باشد